Boeken- en rommelmarkt Ter Heijde

zaterdag 25 november 2023 10:00 tot 12:00

Zaterdag 25 november is er van 10.00 uur tot 12.00 uur boekenmarkt in de bovenzaal van de kerk, Prins Willem III plein 1 in Ter Heijde.

Er is een groot assortiment aan boeken, kinderboeken, romans, reisboeken, knutselboeken, tijdschriften en nog veel meer. Dus veel leesplezier voor een klein prijsje. Ook zijn er volop cd’s, dvd’s, puzzels en oude ansichtkaarten te koop. 

In de” Irenezaal” is verkoop van allerhande (tweedehands) artikelen en snuisterijen, zelfgemaakte kaarten, cadeauartikelen, kettingen, armbanden, poppenkleertjes, Nijntje knuffels zelfgemaakte jams en nog veel meer. Ook zijn er al volop kerstspulletjes te koop.

Loop gerust even binnen. Er staan tafels in de zaal waaraan u gezellig kunt aanschuiven voor koffie of thee en een praatje.

U bent van harte welkom.