Er wordt niet alleen gediscussieerd, maar ook smakelijk ontbeten.
Er wordt niet alleen gediscussieerd, maar ook smakelijk ontbeten. (Foto: Pexels)

Mannenontbijt in Vineyard

zaterdag 25 november 2023 8:30 tot 11:00

Op 25 november vindt er weer een Mannenontbijt plaats. Dit keer bij De Vineyard, gevestigd op Vlotlaan 535, 2681 TW Monster. Er wordt gesproken over de eindtijd in bijbels perspectief, met een link naar de huidige situatie in Israël en Gaza. Het evenement is gepland van 8.30 tot 11.00 uur.

Met Martin Madern als inleider, belooft deze ochtend een diepgaande verkenning te zijn van hoe de eindtijd wordt gezien vanuit een Bijbels perspectief. De focus ligt op het onderzoeken van de actuele gebeurtenissen in het Midden-Oosten, met specifieke aandacht voor Israël. Is de huidige situatie in dit land een voorteken van de naderende eindtijd? Dit soort prangende vragen zullen worden belicht door middel van interpretaties uit de Bijbel, waardoor deelnemers worden uitgedaagd tot reflectie en discussie.

Dit evenement staat open voor een breder publiek, inclusief genodigden en introducés die uitgenodigd zijn door de deelnemers. De organisatie, vertegenwoordigd door Frans Voskamp, verwelkomt eenieder die geïnteresseerd is.

MIB-Westland

Het doel van MIB-Westland (MIB staat voor Mannen in Beweging) is helder: het samenbrengen van mannen op regelmatige basis om elkaar te ondersteunen, helpen en te bemoedigen in hun rol als man en de daaraan verbonden taken. 

Naast een discussie, vindt er ook een smakelijk ‘ontbEIt’ plaats.

Praktische informatie

Deelname aan dit evenement vereist een bijdrage van € 7,50. Betalingen kunnen worden verricht via rekening NL70RABO03232.27.724 ten name van F. Voskamp, M.I.B., ‘s-Gravenzande.