De bijeenkomst vindt plaats bij Carma in Naaldwijk.
De bijeenkomst vindt plaats bij Carma in Naaldwijk. (Foto: Carma)

Borstkankerbijeenkomst bij Carma

maandag 27 november 2023 19:30 tot 21:00

Wanneer je hoort dat je borstkanker hebt, staat je wereld op z’n kop. Veel mensen die borstkanker hebben (gehad) hebben behoefte aan lotgenotencontact. Daarom biedt Carma – centrum voor leven met en na kanker de mogelijkheid op maandag 27 november 2023 van 19.30 tot 21.00 uur op een ongedwongen manier verhalen en ervaringen te delen.

In de huiselijke sfeer van Carma kunnen bezoekers van elkaar leren en ervaringen uitwisselen. Veel gasten waarderen de herkenning en daarmee erkenning die ze bij elkaar vinden. Of zoals een deelneemster zei: “Het is fijn dat je gedachten en gevoelens met elkaar kan delen die je misschien met anderen minder snel deelt. Dat verlicht”.

Praktische informatie

De bijeenkomst is er voor mensen die net de diagnose hebben gekregen, in behandeling zijn of de medische behandeling al hebben afgerond. Iedereen is welkom.

Locatie: Dijkweg 21 in Naaldwijk. Mensen wordt verzocht zich vooraf aan te melden via aanmelden@carmacentrum.nl.