Afbeelding
(Foto: EigenWijs)

Kerstspel ‘Op zoek naar het licht’

zondag 10 december 2023 16:30 tot 17:30

Kom in de kerstsferen met kinder- en tienerkoor EigenWijs en ga mee op zoek naar het licht! Ook dit jaar geven we weer sfeervolle kerstconcerten waarbij het kerstverhaal wordt verteld. De kinderen vertolken de rollen van herders, engelen, wijzen en natuurlijk Jozef en Maria. Met mooie muziek in verschillende talen vertellen we het verhaal van vrede en hoop.

Op zondag 10 december geven we het eerste kerstconcert met kerstspel in het Lambertuskerkje (Maasdijk 189, ’s-Gravenzande). Het concert start om 15:30 uur en duurt ca. 45 minuten. Tickets kosten 2,50 en worden aan de deur verkocht.

Op vrijdag 15 december is het tweede kerstconcert met kerstspel in de Ontmoetingskerk in Naaldwijk. Dit concert start om 20:15 uur. Toegang is gratis. Er zal gecollecteerd worden voor de onkosten.