'Hoe jij de dingen vandaag de dag doet, is ooit ontstaan in je gezin van herkomst.'
'Hoe jij de dingen vandaag de dag doet, is ooit ontstaan in je gezin van herkomst.' (Foto: Pexels)

Masterclass ‘Van wie ben jij d’r één?’ voor Westlandse jongeren

zondag 10 december 2023 13:00 tot 16:00

Op zondagmiddag 10 december 2023 organiseert The Youth Xperience de masterclass ‘Van wie ben jij d’r één?’ speciaal voor Westlandse jongeren tussen 17 en 26 jaar. In deze masterclass leren zij hoe familiesystemen werken en wat dat voor jou betekent. “Want als je begrijpt waarom je doet wat je doet, dan zorgt dat voor meer mildheid, zelfvertrouwen en levensgeluk.”

“Hoe jij de dingen vandaag de dag doet, is ooit ontstaan in je gezin van herkomst. ‘Ja’ zeggen terwijl je eigenlijk ‘nee’ voelt, over alles strijd voeren of juist steeds sorry zeggen, je mond houden of juist veel praten, te hard werken of juist niet in actie komen… Maar wat als dat nu niet meer werkt voor je? Hoe verander je dat dan?”

Expert Ester Zwinkels staat klaar om de jongeren met open armen te ontvangen en ze mee te nemen op een ontdekkingsreis door hun unieke familiesysteem.

The Youth Xperience

Deze masterclass is alweer het zevende evenement dit jaar dat wordt georganiseerd door The Youth Xperience, een project van Stichting Bewust Westland en Merk Maatjes. The Youth Xperience heeft als doel jongeren te inspireren en te motiveren op het gebied van mindset en gezondheid en hen met elkaar te verbinden.

De inschrijving is inmiddels geopend. De masterclass is van 13.00 tot 16.00 uur en kost €20 per deelnemer. Meer informatie is te vinden op www.theyouthxperience.nl.