Voor de 'Naast mij'-kerstconcerten neemt ELINE niet alleen haar volledige eigen band mee; ze maakt ook gebruik van een ervaren groep backing vocalisten.
Voor de 'Naast mij'-kerstconcerten neemt ELINE niet alleen haar volledige eigen band mee; ze maakt ook gebruik van een ervaren groep backing vocalisten. (Foto: PR)

ELINE zingt van nieuw album op christelijk kerstconcert in de Kiem

vrijdag 15 december 2023 20:00

Voor zangeres Eline van Dijk, met artiestennaam ELINE, is de kerstperiode een tijd om te benadrukken hoe bijzonder het is dat God volgens het christelijke kerstverhaal “een mens werd en naast ons kwam staan”. Op 15 december zingt zij daarover tijdens een kerstconcert in De Kiem in ‘s-Gravenzande, met als titel ‘Kerst met ELINE: Naast Mij’.

Voor de ‘Naast mij’-kerstconcerten neemt ELINE niet alleen haar volledige eigen band mee; ze maakt ook gebruik van een ervaren groep backing vocalisten. Tijdens de avonden neemt de artiest het publiek mee langs haar nieuwe muziek van het album ‘Levenswoorden’, waar haar lied ‘Naast mij’ ook op te vinden is. Ze deelt haar verhalen bij de muziek, laat het publiek meezingen met bekende covers en speelt ook de bekende kerstliedjes, die zij voor deze gelegenheid in een nieuw jasje steekt. 

Naast ons

“Ik wil met de mensen een toffe, bijzondere avond beleven” zegt de zangeres. “Een avond waarin we door de verhalen en muziek mogen ontdekken hoe bijzonder het is dat God mens werd. Want dat maakt het verschil: dat God als het ware in onze schoenen heeft gestaan. Daarom kan Hij als geen ander naast ons staan in het leven; in onze gebrokenheid, onze pijn, ons mens-zijn. Dat maakt de kerstboodschap voor mij altijd heel speciaal.”

ELINE werd bekend door het lied ‘Jezus Overwinnaar’, waar ze aan meeschreef. Haar nieuwe album ‘Levenswoorden’ belicht het leven met God op een eerlijke en ook breekbare manier; met liedjes die ook woorden geven aan gebrokenheid in het leven.

Kaarten

Kaarten voor Kerst met Eline: ‘Naast Mij’ zijn te reserveren via Events For Christ: www.eventsforchrist.nl.