Open Kerk Poeldijk

zaterdag 2 december 2023 10:00 tot 11:30

Op Zaterdag 2 December van 10.00 - 11.30 uur staat de Hervormde Kerk in de Fonteinstraat te Poeldijk open voor iedereen, voor een persoonlijk gesprek of alleen voor een gezellige kop koffie of thee.

Platenzolder 

Op de Platenzolder is er verkoop van elpees, singletjes, 78 toerenplaten, muziek-dvd’s en heel veel cd’s. Muziek van alle tijden en alle soorten, religieus, orgel, koren, country, jazz, klassiek, filmmuziek, Blues, Reggae en nog veel meer, alles voor een kleine prijs. Wegens de grote voorraad krijgt u in de maand December 50% korting. U kunt ook elpees, singletjes, cd’s of dvd’s bij de kerk inleveren. U kunt ook een afspraak maken op een andere dag. Voor de Platenzolder kunt u bellen met Hans Nihot 0174-244566 of Jan Schippers 06-18573182.

Boekenafdeling 

Op de Boekenafdeling is er verkoop van een grote voorraad boeken, religieus, geschiedenis, politiek, romans, detectives en er worden ook mooie puzzels en dvd’s verkocht. Voor de boekenafdeling kunt u bellen met Corrie Zee Tel. 06-27195656

Creatafel 

Op de Creatafel vindt U leuke cadeautjes, knutselmaterialen, katoen en wol, gehaakte en gebreide popjes, poppenkleertjes, zelfgemaakte kaarten. Ook kunt u zelf creatief bezig zijn met haken of breien met hulp van de dames.

De opbrengst is volledig bestemd voor activiteiten van de kerk.