In december 2023 wordt Wateringen weer in een feestelijke sfeer gestoken.
In december 2023 wordt Wateringen weer in een feestelijke sfeer gestoken. (Foto: BIZ Wateringen)

Feestelijk winkelen in Wateringen in december, met extra koopzondag

zaterdag 23 december 2023 12:00 tot 16:00

December 2023 is begonnen! Er wordt deze maand van alles georganiseerd in het centrum van Wateringen. Zo is er op zaterdag 23 december en koopzondag 24 december een Kerstfeest in het dorp.

Het Kerstfeest begint op zaterdag 23 december. Van 12.00 tot 16.00 zijn er dan een dansende knuffelsneeuwpop, rondrijdende dj en prijsloterij te vinden. Ook kunnen winkelende klanten één van de vijfhonderd prijzen winnen, op vertoon van hun kassabon. Speciaal voor mensen die nog hun laatste kerstboodschappen en cadeau-inkopen willen doen, gaan verschillende winkeliers op zondag 24 december een dag extra open. 

Verlanglijstje

Vanaf 6 december is er daarnaast een Decemberactie waarmee mensen van 0 tot 100 jaar een prijs kunnen winnen door hun verlanglijstje in te vullen. Zij kunnen hun verlanglijstje inleveren in een inleverbox bij de winkeliers, of digitaal insturen via actie.inwateringen.nl. Dat kan nog tot 7 januari. Op vrijdag 19 januari worden de prijswinnaars uitgeloot. Zij kunnen hun cadeau dan ophalen bij een ceremonie in Lunchroom Dochters.

Ten slotte wordt er een fotowedstrijd gehouden rondom de Lichtpuntjes, die vanaf begin deze maand weer in het dorp staan. Wie de leukste foto maakt en deelt op de social media van #inwateringen, wint een Wateringen cadeaubon.