Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. (Foto: Pixabay)

Westlands zaalvoetbalkampioenschap voor de jeugd komt er weer aan

zondag 24 december 2023 9:30

Het PJH Westlands Voetbalkampioenschap zaal, een jaarlijks hoogtepunt voor voetballiefhebbers in de regio, staat weer voor de deur en de organisatie is al druk bezig met de voorbereidingen. Het toernooi, dat zijn oorsprong vond in het jaar 2000 en alleen een onderbreking kende vanwege de COVID-19-pandemie, belooft wederom spektakel en talent te presenteren op zaterdag 23 en zondag 24 december.

Traditioneel wordt dit evenement gehouden in de Jan van der Valk Sporthal aan de Arckelweg in Poeldijk. V.v. Verburch is verantwoordelijk voor de organisatie.

De wedstrijden beginnen op zaterdagochtend, om 8.30 uur, met de 11-jarige spelers die het speelveld betreden. In de middag worden zij afgewisseld door de 13-jarige deelnemers. Op zondag zullen de 9-jarige aanstormende talenten in de arena verschijnen, klaar om hun wedstrijden te starten om 9.30 uur.

Talentenjagers

Het PJH Westlands Voetbalkampioenschap heeft in de loop der jaren een indrukwekkende reputatie opgebouwd en trekt niet alleen enthousiaste toeschouwers, maar ook scouts van diverse professionele voetbalclubs. Deze talentenjagers gaan op zoek naar de sterren van morgen.

Naast het felbegeerde PJH wisseltrofee, zijn er ook prijzen te winnen in elke leeftijdscategorie voor de beste speler en keeper. De strijd is dus niet alleen om de eer, maar ook om individuele erkenning.

Het PJH Westlands Voetbalkampioenschap zaal belooft opnieuw opwinding, spanning en voetbalplezier in het Westland.