De kinderen mogen in Wateringen twee kerstballen maken: één voor het goede doel, en één om zelf thuis in de kerstboom te hangen.
De kinderen mogen in Wateringen twee kerstballen maken: één voor het goede doel, en één om zelf thuis in de kerstboom te hangen. (Foto: Hornbach)

Kerstbal knutselen bij Hornbach Wateringen

zaterdag 9 december 2023 10:00 tot 16:00

Wie met de kinderen in de kerstsfeer wil komen, zit zaterdag 9 en zondag 10 december goed bij de Hornbach in Wateringen. Daar kunnen ze - net als papa en mama - lekker klussen. In de Kinderwerkplaats mogen ze namelijk zelf een kerstbal versieren. Wat het extra mooi maakt: ze maken de kerstdecoratie voor het goede doel. En er worden ook nog eens live kerstliedjes gezongen door een zangkoor.

“We kijken bij HORNBACH Wateringen altijd enorm uit naar de kerstmaand”, vertelt Vestigingsmanager Erwin Zuijdgeest. “De warme sfeer en de geur van kerstbomen in onze projectenbouwmarkt zorgen voor een feestelijk kerstgevoel. Op 9 en 10 december maken we er een extra groot feest van met de Kinderwerkplaats. Jonge doe-het-zelvers kunnen hier een lichtpeertje versieren met allerlei materialen om er een prachtige kerstbal van te maken. Onze vakkundige medewerkers zijn erbij om ze daarbij te helpen.” 

Goede doel

De kerstballen worden geschonken aan het goede doel. De kinderen mogen altijd een extra kerstbal maken om zelf thuis in de boom te hangen. “Om al onze klanten nog meer in de kerststemming te brengen, is het weekend een koor aanwezig dat gezellige kerstliedjes zingt”, laat Erwin enthousiast weten.

Gratis meedoen

De Kinderwerkplaats bij HORNBACH Wateringen is op zaterdag 9 december geopend van 10.00 tot 16.00 uur en op zondag 10 december van 12.00 tot 16.00 uur. Kinderen van 4 tot 10 jaar oud zijn van harte welkom om gratis deel te nemen. Vooraf inschrijven is niet nodig, want er is plek genoeg en er zijn meer dan voldoende materialen op voorraad om aan de slag te gaan. Meer informatie is te vinden op hornbach.nl/kinderwerkplaats.