Luisteren, kijken, dansen, een drankje doen of gewoon praten: het kan tijdens het eerste Streekbal Westland allemaal.
Luisteren, kijken, dansen, een drankje doen of gewoon praten: het kan tijdens het eerste Streekbal Westland allemaal. (Foto: Cultuurverbinders)

Streekbal Westland 2023

zaterdag 9 december 2023 20:00 tot 23:59

Het eerste Streekbal Westland wordt een avond vol dans- en livemuziek. Deze avond wordt tevens het 35-jarig bestaan van Cultuurverbinders gevierd. Het evenement vindt zaterdag 9 december 2023 plaats in De Kiem in ‘s-Gravenzande.

Twee verschillende bands gaan die zaterdagavond het publiek vermaken. In één zaal kunnen bezoekers genieten van diverse dansmuziekstijlen. Dat betekent een muzikale reis terug naar de jaren ‘60 met rock-’n-roll van The Old Friends en de aanstekelijke klanken van de salsa bigband La Parranda.

Openingsact

De avond begint om 20.00 uur met een openingsact die de toon zal zetten voor de rest van de avond. De bands treden afwisselend op, waardoor bezoekers de vrijheid hebben om te genieten van diverse muziekstijlen. Luisteren, kijken, dansen, een drankje doen of gewoon praten: het kan deze avond allemaal. “Laten we samen het 35-jarig bestaan van de Cultuurverbinders in stijl vieren”, aldus de organisatie.

Programma

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:

  • 20:00 uur - 20:30 uur: Ontvangst met openingsact
  • 20:30 uur - 21:15 uur: The Old Friends (Website van The Old Friends)
  • 21:15 uur - 22:00 uur: La Parranda (Website van La Parranda)
  • 22:00 uur - 22:45 uur: The Old Friends
  • 22:45 uur - 23:30 uur: La Parranda
  • 23:30 uur - 24:00 uur: The Old Friends” met La Parranda (vergezeld door Latijns-Amerikaanse en Rock & Roll-showdansers)

Let op: het programma is onder voorbehoud van wijzigingen. De locatie van De partycentrum De Kiem is Kon. Julianaweg 91, 2691 GC ‘s-Gravenzande.

Tickets bestellen

Tickets kunnen besteld worden met een e-mail naar info@cultuurverbinders.nl, met vermelding van het aantal personen en door het bedrag over te maken naar bankrekeningnummer NL72 RABO 0323250483 t.n.v. Cultuurverbinders. Zodra het geld is ontvangen, ontvangen mensen de tickets per e-mail. Meer informatie is beschikbaar op de website.

Sponsors

Bedrijvensponsors zijn van harte welkom om bij te dragen aan het project. Cultuurverbinders kan ook worden gesponsord bij Tankstation Peut, Kruisbroekweg 3 in Naaldwijk.