Afbeelding

Contactavond Postzegelvereniging Monster

vrijdag 10 februari 2023 19:30

Op donderdag 2 februari houdt de Postzegelvereniging Monster de volgende maandelijkse contactavond. Deze vindt plaats in gebouw OJOS aan de Choorstraat 95 in Monster. De aanvang is 20.00, de zaal opent om 19.30 uur.

Deze contactavond verzorgt Theo van der Caaij een filatelistische presentatie met de titel: ‘Een noodkreet uit een rots in de branding’. Het gaat over een vuurtorenwachter die in 1837 lampolie besteld voor zijn vuurtoren. Dat gaat niet helemaal goed. Aansluitend wordt een veiling van 100 mooie kavels gehouden en is er ruimte om te ruilen en te handelen. De zaal is open om 19.30 uur, er is gelegenheid om de veilingkavels te bekijken en er wordt ook begonnen met het ruilen van postzegels van Indonesië.

Belangstellenden voor de filatelie zijn van harte welkom bij Postzegelvereniging Monster. Voor nadere informatie en de aanmelding om als introducé de contactavond te bezoeken kunt u contact opnemen via de website www.postzegelverenigingmonster.nl.