Steeds meer Westlanders brouwen hun eigen bier.
Steeds meer Westlanders brouwen hun eigen bier. (Foto: PR)

Borrel voor Westlandse bierbrouwers

donderdag 2 februari 2023 20:00 tot 23:00

Westland telt steeds meer liefhebbers die hun eigen bier brouwen. Als hobby, of professioneel. Om ervaringen uit te wisselen én te genieten van elkaars brouwsels, vindt op 2 februari de eerste Westlandse Bierbrouwers Borrel plaats.

Voor deze bijeenkomst zijn alle Westlandse (hobby)brouwers van harte uitgenodigd, zowel liefhebbers die al jaren bezig zijn als beginners die pas net zijn begonnen met deze hobby. Het doel van de Westlandse Bierbrouwers Borrel is om lokaal gebrouwen bier steviger op de kaart te zetten.

De Westlandse Bierbrouwers Borrel wordt georganiseerd bij sociëteit Fata Morgana in Monster. Geïnteresseerden kunnen meer informatie vinden op brouwerijzwol.nl/borrel.