Het publiek kan gaan genieten van iconische nummers.
Het publiek kan gaan genieten van iconische nummers. (Foto: Starr Photography)

DOS Naaldwijk viert jubileum met ‘(G)oud & Nieuw’

zaterdag 4 februari 2023 19:30

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 februari zullen de dans- en acroleden van DOS Naaldwijk optreden in WestlandTheater De Naald. Dit jaar viert de vereniging haar 100-jarig bestaan. Reden om een extra feestelijk tintje aan de dans- en acrodemo mee te geven. Er is de afgelopen maanden hard getraind om een unieke show voor te bereiden. Het publiek kan gaan genieten van iconische nummers die in de afgelopen jaren al eens zijn opgevoerd, maar zal ook worden verrast met spectaculaire nieuwe optredens. De shows worden mede mogelijk gemaakt door ADNU adviesgroep, Generations Sound, Light & Video, Rijk Zwaan en andere sponsoren die de vereniging een warm hart toedragen.

Er zijn nog een beperkt aantal toegangskaartjes beschikbaar. Voor meer informatie kunt u terecht op dosnaaldwijk.nl/uitvoering of mailen naar kaartverkoopdosnaaldwijk@gmail.com.