Afbeelding
(Foto: PR)

Event voor jongeren in The Vineyard

zaterdag 4 februari 2023 16:00

Op 4 februari om 15:00 organiseert The Vineyard jeugd een jongerenevent met workshops. Jongeren kunnen gaan koken, acteren, muziekmaken, krav maga doen, schilderen en spelletjes spelen. De middag is kosteloos. Na de workshops eten de deelnemers samenmet elkaar.

Het jongeren event is de start van The Vineyard jeugd, in de voormalige Druiventuin. Marc le Comte, initiatiefnemer van dit project, is de afgelopen maanden samen met Roos Vollebregt, van Plant a Friend Westland en Jerom van Holst en Emiel Feitsma aan het nadenken hoe ze jongeren bij elkaar kunnen brengen in The Vineyard. “Ik geloof dat samen dingen doen verbindt en hoop dat door een dag met workshops er mooie en nieuwe contacten mogen ontstaan waar mogelijk vriendschappen uit gaan groeien”, geeft Marc aan. In de afgelopen weken hebben we contact gehad met Vitis Welzijn en de gemeente Westland en zij moedigen het initiatief aan.

Alle jongeren zijn welkom, maar in het bijzonder hopen we dat er jongeren komen die bijvoorbeeld te maken hebben met sociale problematiek als eenzaamheid of gepest zijn of worden. “We hopen dat deze dag verbindt en dat er leuke, nieuwe vriendschappen mogen ontstaan. Hoe we verder gaan na dit event is mede afhankelijk van de behoefte van de jongeren. We denken er over na om zulke events in het jaar meerdere malen terug te laten komen.”

Aanmelden kan via thevineyardwestland.nl/jongerenevent. Heb je vragen of wil je contact voordat je je opgeeft? Neem contact op met Marc via 06-36397696 of Roos via 06-22577626.