Wereldkankerdag bij Carma

zaterdag 4 februari 2023 10:00 t/m 14:00

Wereldkankerdag bij Carma

Zaterdag 4 februari is het Wereldkankerdag. Op deze dag is er wereldwijd aandacht voor de impact de deze ziekte heeft. Thema van dit jaar is: ‘Betere kwaliteit van leven met en na kanker: waar vind je goede zorg?’ Carma heeft deze dag aan de Dijkweg 21 in Naaldwijk een speciaal programma

Van 10.00 tot 14.00 uur is er een open dag met hapje en drankje. Iedereen is zonder afspraak van harte welkom om kennis te maken, sfeer te proeven en te horen over de mogelijkheden die Carma biedt. Tussen 10.00 en 12.00 uur kan men boogschieten en vuur maken onder begeleiding van 2SUR5. Deze activiteit is op de parkeerplaats naast het centrum. Er wordt afgesloten met een eindactiviteit. Tussen 12.00 en 14.00 uur is er een tekenworkshop met houtskool onder begeleiding van Petra Enthoven. Aanmelden voor de workshops kan via aanmelden@carmacentrum.nl.