Afbeelding
(Foto: eigen beheer)

Proeverij ‘Loop je Fit’

zondag 19 maart 2023 9:30 t/m 10:30

3x een verschillende loop op zondagochtend 9.30uur Prinsenbos Naaldwijk door verschillende trainsters:

Bootwalk is een rustige variant op de bekendere Bootcamp. We doen een half uur spierverstekende oefeningen waarbij we gebruik maken van lichaamsgewicht en daarna wandelen we een half uur door het Prinsenbos en maken gebruik van allerlei attributen die we in de omgeving tegenkomen.

Powerwalk is een sportieve buitentraining waarin we lopen in een actief tempo zodat je conditie verbetert. Tussendoor doen we spierversterkende oefeningen voor meer kracht en een betere vetverbranding. Powerwalk is trainen in een gezellige groep met een lach, samen fit en energiek!

Mind-Walk is bewust wandelen, niet om ergens te komen maar om ergens te zijn. Tijdens deze proefles doen we oefeningen van de thema’s ont-moeten, spanning&ontspanning, zintuigen en nog meer. Mind-Walk is een effectieve manier om je fysieke en mentale gezondheid te verbeteren.

Meld je aan via:https://buff.ly/3JCCDtV