Ria van Leeuwen en Ina Toet.
Ria van Leeuwen en Ina Toet. (Foto: PR)

Kennismaking Oldstars Tennis Verburch

donderdag 23 maart 2023 10:00

Oldstars handbal en voetbal is al een aantal jaren mogelijk op het Verburch Sportcentrum. Daar wordt nu tennis aan toegevoegd. Alle 55+’ers die het leuk vinden om op een gezellige manier kennis te maken met de tennissport zijn welkom op donderdag 16 maart of 23 maart om 10.00 uur. Iedereen wordt ontvangen met een kopje koffie en de uitleg over Oldstars Tennis.

Oldstars tennis is een bewegingsactiviteit voor 55+’ers op een tennisbaan met een tennisracket en een zachte tennisbal. Het is een alternatief voor mensen die vanwege blessures of gezondheid hebben moeten stoppen met tennis of een andere sport en/of hiermee alsnog willen beginnen. Onder begeleiding wordt er een aangepaste spelvorm gespeeld voor wie op een gezonde manier willen bewegen.

De kennismakingsochtenden beginnen om 10.00 uur te vinden. Verburch Tennis is te vinden op het op het Onings Tennispark aan de Arckelweg 20b in Poeldijk. Meer informatie? Contact Ria van Leeuwen toernooi@verburchtennis.nl.