Theatermaker Mark van Vliet werkt mee aan de voorstelling.
Theatermaker Mark van Vliet werkt mee aan de voorstelling. (Foto: PR)

Familievoorstelling in de Naald met Muziekvereniging de Phoenix

zondag 26 maart 2023 14:45

Op zondag 26 maart speelt Muziekvereniging De Phoenix uit Wateringen een speciale familievoorstelling in WestlandTheater De Naald. Het is het eerst in een reeks van drie jubileumconcerten ter ere van het 100-jarig bestaan van de vereniging.

De jonge talenten van de vereniging bijten het spits af op zondag 26 maart in Westland Theater de Naald met de eerste jubileumvoorstelling. Samen met theatermaker Mark van Vliet betreden zij het podium van de Naald om het verhaal te vertellen van Prins Felix en het gouden ei. In dit verhaal over een Waterig Koninkrijk, waar bekende thema’s en magische wezens een hoofdrol spelen, komen muziek en theater samen met ontroerende en feestelijke hoogtepunten als gevolg.

De aanvang van de voorstelling is om 14.45 en 16.45 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar op de website van de Naald of aan de deur