De Waterlanders.
De Waterlanders. (Foto: PR)

Meezingen met De Waterlanders

zondag 2 april 2023 14:00 tot 16:30

Zondagmiddag 2 april kan iedereen weer meezingen met koor De Waterlanders. De aanvang van het meezingconcert is 14.00 en het duurt tot ongeveer 16.30 uur. De toegang is gratis, maar vol is vol. Het concert wordt gehouden in de GKB-hal Veenbes te Wateringen. 

Het thema van de middag is ‘Dromen van verre landen en warme stranden’. Het koor neemt de aanwezigen mee op reis langs Bussum, Naarden, Volendam, Amsterdam, Spanje, Italië, de Rijn en het land van Maas en Waal. Bij binnenkomst worden meezingboekjes uitgereikt zodat iedereen kan meezingen. Het concert staat onder leiding van dirigente Tessa Maalcke.

Het koor bestaat uit een groot aantal zangers, zangeressen en acht muzikanten waaronder accordeonisten, drummer, gitaristen en pianist.