Energiecoach Ronald van Bergenhenegouwen.
Energiecoach Ronald van Bergenhenegouwen. (Foto: Thierry Schut)

Gratis kennisavond ‘energie besparen’

dinsdag 4 april 2023 19:30 t/m 22:00

Gratis kennisavond ‘energie besparen’

Woningeigenaren uit heel Westland zijn van harte welkom op twee gratis kennisavonden energie besparen van Westland Woont Duurzaam. De avonden zijn op dinsdag 7 februari van 19.30 tot 22.00 uur in bibliotheek Wateringen en op dinsdag 4 april van 19.30 tot 22.00 uur in bibliotheek Naaldwijk.

Tijdens de kennisavond wordt informatie gedeeld over energie besparen in huis. De energiecoaches zijn ook aanwezig. Voor elke deelnemer is er een duurzame attentie om thuis direct te beginnen met energie besparen. Daarom is aanmelden noodzakelijk.

Toegang is gratis. Inschrijven kan via www.westlandwoontduurzaam.nl/energiebesparen.