Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. (Foto: Archief)

Markt aan Zee Ter Heijde

zaterdag 27 mei 2023 9:30 t/m 13:30

Op zaterdag 27 mei wordt de tweede Markt aan Zee van dit jaar gehouden op het kerkplein in Ter Heijde. De markt start om 09.30 en duurt tot 13.30 uur.

Markt aan Zee is een kleinschalige markt waar allerlei snuisterijen, wolproducten, meelproducten, perkgoed, asperges, aardbeien, jam, honing, mozaïek, crèmes, wijnen, sieraden, speelgoed en nog veel meer te koop worden aangeboden. Daarnaast zijn er prijzen te winnen voor jong en oud.

Muziek

Op het terras op het plein en/of in de Irenezaal zal de band ‘Sixty Five and More’ regelmatig een optreden verzorgen. Daar kunnen bezoekers ook genieten van koffie, thee, een frisdrankje, een biertje of een wijntje. Verder zijn er pannenkoeken, soep en belegde broodjes verkrijgbaar.

Vervoer

Mensen uit Ter Heijde en Monster die naar de Markt willen, maar er vanwege fysieke beperkingen niet kunnen komen, kunnen bellen met ‘De Heijdse Lijn’, telefoonnummer 06-19122246. Men wordt dan gehaald en met de aankopen weer teruggebracht.