Een lust voor het oog als er uit een fraai stuk hout iets bijzonders tevoorschijn komt.
Een lust voor het oog als er uit een fraai stuk hout iets bijzonders tevoorschijn komt. (Foto: Ingezonden)

Houtdraaiers én verhalen over schuiten in Timmerwerf De Lier

zaterdag 10 juni 2023 13:00

Op zaterdag 10 juni staan de houtdraaiers weer een dag in de werkplaats in De Lier hun mooie producten te draaien. Een lust voor het oog als er uit een fraai stuk hout iets bijzonders tevoorschijn komt.

Bezoekers aan de Hoofdstraat worden gelokt door het geluid van de draaibanken en de lucht van zaagsel.

Bovendien komt Jan van Geest nog een keer om 13.00 en 14.30 uur zijn verhalen vertellen over het transport over water in vroeger tijden. Iedere keer trekt Jan hiermee weer geïnteresseerde mensen die heel wat te horen en te zien krijgen.

Spectaculair

Op zaterdag 24 juni komt Jan voor de laatste keer, want 1 juli is de laatste dag van de expositie die dat weekend op een spectaculaire wijze wordt afgesloten. Voor actuele informatie zie www.detimmerwerf.nl.