De Lentefair bij Ipse de Bruggen draait om plezier en ontdekking voor jong en oud.
De Lentefair bij Ipse de Bruggen draait om plezier en ontdekking voor jong en oud. (Foto: PR)

Lentefair bij Woutershof, het Palet en Werkpalet in Monster

zaterdag 17 juni 2023 10:00 tot 15:00

Op zaterdag 17 juni wordt er van 10.00 tot 15.00 uur een bruisende Lentefair en Open dag georganiseerd bij het Woutershof, het Palet en Werkpalet aan de Madeweg 9A in Monster. Het evenement draait om plezier en ontdekking voor jong en oud.

Tijdens de Lentefair en Opendag kunnen bezoekers genieten van diverse activiteiten en attracties. Voor de kinderen zijn er spannende spelletjes en attracties, zodat zij zich geen moment zullen vervelen. Daarnaast zal een heerlijke foodtruck aanwezig zijn om de smaakpapillen te verwennen.

Producten gemaakt door deelnemers

Voor de liefhebbers van ambachtelijke en unieke producten is er een gevarieerd aanbod aan kraampjes met producten gemaakt door onze deelnemers en lokale ondernemers. Dit is dé kans om prachtige en creatieve producten te ontdekken en te ondersteunen.

Welkom

Deze bijzondere gelegenheid vindt plaats op zaterdag 17 juni bij het Woutershof, het Palet en Werkpalet aan de Madeweg 9A in Monster. “Neem uw familie en vrienden mee en geniet van een gezellige dag vol plezier, lekkernijen en lokale producten. We verwelkomen u graag op de Lentefair en Opendag”, aldus de organisatie.