Afbeelding
(Foto: Varend Corso)

Varend Corso Westland 2023

donderdag 22 juni 2023 0:00 tot zondag 25 juni 23:59

Donderdag 22 tot en met zondag 25 juni 2023 vaart het bloemenspektakel weer door de regio.

Een dynamische dansperformance, een verbazingwekkende verrassingsact of misschien wel een licht- en geluidshow om je ogen uit te kijken. De deelnemers zullen ook volgend jaar weer vier dagen lang alles uit de kast trekken om de Westlandse groenten en de kleurrijke bloemen en planten uit de kassen in de spotlights te zetten. De eerste aanmelding voor 2023 zijn al binnen bij de organisatie. Als een varend broadway zullen bekende musicals, opera’s en ander muzikaal theater zorgen voor een flinke dosis entertainment voor jong en oud!

In 2022 kon het Varend Corso na twee coronajaren eindelijk weer van wal steken. Voor het eerst voeren de schippers door Den Haag. De belangstelling voor het spetterende bloemen- en groentespektakel was groot in de hofstad. In 2023 gaat het Varend Corso op herhaling naar de Haagse binnenstad.

De verschillende routes op de vier vaardagen zijn komende editie hetzelfde als het afgelopen corso.