Op 18 september gaat het bij het Alzheimer Café Westland over het 'niet pluis-gevoel'.
Op 18 september gaat het bij het Alzheimer Café Westland over het 'niet pluis-gevoel'. (Foto: Pexels)

Alzheimercafé Westland

maandag 18 september 2023 19:00

Wie merkt dat er iets veranderd is aan het gedrag van zijn of haar naaste, maar er niet precies de vinger op kan leggen, wordt misschien wijzer van het Alzheimercafé Westland op 18 september 2023.

Het is de eerste Alzheimer Trefpunt Bijeenkomst na de zomervakantie. Het Alzheimercafé is er voor mensen met dementie en hun naaste omgeving. Het thema is dit keer het ‘Niet pluis-gevoel’: een aanduiding van het gevoel dat er iets niet klopt in het gedrag van iemand in je omgeving. Een huisarts komt als deskundige aan tafel om mee te denken en eventueel adviezen te geven. Iedereen met belangstelling is welkom. 

Praktische informatie

Het Alzheimercafé vindt plaats bij Hof van Heden aan de Dijkweg 20 in Naaldwijk. Meer informatie is te verkrijgen via k.donker-noordam@alzheimervrijwilligers.nl, telefoonnummer 06-12864010. Aanmelden voor de bijeenkomst is niet nodig. Bezoekers zijn welkom vanaf 19.00 uur, het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur.