Boeken-& snuisterijenmarkt Ter Heijde

zaterdag 24 februari 2024 10:00 tot 12:00

Zaterdag 24 februari a.s. is er van 10.00 uur tot 12.00 uur boekenmarkt in de bovenzaal van de kerk, Prins Willem III plein 1 in Ter Heijde.

Er is een groot assortiment aan boeken, kinderboeken, romans, reisboeken, knutselboeken, tijdschriften en nog veel meer. Dus veel leesplezier voor een klein prijsje. Ook zijn er volop cd’s, dvd’s, puzzels en oude ansichtkaarten te koop. 

In de Irenezaal is volop verkoop van allerhande (tweedehands) artikelen en snuisterijen, zelfgemaakte kaarten, cadeauartikelen, kettingen, armbanden, poppenkleertjes, Nijntje knuffels zelfgemaakte jams en nog veel meer.

Loop gerust even binnen. Er staan tafels in de zaal waaraan bezoekers gezellig kunnen aanschuiven voor koffie of thee en een praatje.

Iedereen is van harte welkom.