Zondagmiddagbreek in De Lier

zondag 25 februari 2024 14:30 tot 16:30

Zondagmiddag 25 februari komen de muzikanten van de Accordeonverening DOV de aanwezigen in de Protestantse kerk een gezellige Zondagmiddagbreek bezorgen. Dit optreden is mede mogelijk gemaakt door stichting 1818. 

Ze spelen allerlei bekende stukken, waaronder een vrolijke marsliedjes, filmische muziek en medleys van onder andere de Beatles. 

Tijdens het genieten van de accordeonmuziek is er ook een kopje koffie of thee en kunnen aanwezigen gezellig een praatje maken met elkaar. Iedereen is van harte welkom tussen 14.30 en 16.30 uur in ’t Anker.  

De middag wordt georganiseerd door de vrijwilligers van de Protestante kerk, H.H. Martelaren van Gorcum en Vitis Welzijn. De toegang is gratis. Adres: Baron van Gentplein 31 in De Lier.