Praten over borstkanker bij Carma

maandag 26 februari 2024 19:30 tot 21:00

Wanneer je hoort dat je borstkanker hebt, staat je wereld op z’n kop. Veel mensen die borstkanker hebben (gehad) hebben behoefte aan lotgenotencontact. Daarom biedt Carma – centrum voor leven met en na kanker de mogelijkheid op maandag 26 februari van 19.30 tot 21.00 uur op een ongedwongen manier verhalen en ervaringen te delen.

In de huiselijke sfeer van Carma kun je van elkaar leren en ervaringen uitwisselen. Veel gasten waarderen de herkenning en daarmee erkenning die ze bij elkaar vinden. Of zoals een deelneemster zei: “Het is fijn dat je gedachten en gevoelens met elkaar kan delen die je misschien met anderen minder snel deelt. Dat verlicht”.

De bijeenkomst op de Dijkweg 21 in Naaldwijk is er voor mensen die net de diagnose hebben gekregen, in behandeling zijn of de medische behandeling al hebben afgerond. Iedereen is welkom. De avond wordt begeleid door twee gastvrouwen.

Graag vooraf aanmelden via aanmelden@carmacentrum.nl.