Afbeelding
(Foto: Hans Samwel)

Schrikkeldagconcert met Koor de Waterlanders

donderdag 29 februari 2024 14:00 tot 16:15

Donderdagmiddag 29 februari 2024 Backerhof te Poeldijk Schrikkeldag concert met een speciale boodschap. Dit is een dag om alles te doen waar u de afgelopen 4 jaar geen tijd voor had. Daarom organiseren wij een SCHRIKKELDAGCONCERT met een boodschap. Kennismaken en lid worden van de Waterlanders. Uiteraard is het optreden ook deze keer gratis toegankelijk. Wij roepen ieder man, vrouw op die wel eens zingt onder de douche of in de auto. Kom naar ons optreden en breng je partner, vriend, vriendin, maar ook gerust je broer of zus mee en ontdek de waarde en warmte van ons meezingkoor, jong of oud. Kom gerust tussen ons koor in staan en zing mee zo kun je ervaren hoe leuk of dit is. Mede door de hulp van Cultuurweb, kleine culturele initiatieven komt dit optreden tot stand. 

Aanvang 14:00 tot ca 16:15 uur