Het koor heet iedereen van harte welkom op Schrikkeldag met een lekker kopje koffie of thee.
Het koor heet iedereen van harte welkom op Schrikkeldag met een lekker kopje koffie of thee. (Foto: PR)

Van zingen in de auto naar zingen met de Waterlanders

donderdag 29 februari 2024 14:00 tot 16:15

Koor De Waterlanders uit Honselersdijk laat Schrikkeldag 2024 niet ongemerkt voorbijgaan. Het rood-, wit- en zwartgeklede koor organiseert 29 februari een echt Schrikkeldagconcert, mét een boodschap.

“We gaan er op deze speciale dag een heerlijk optreden van maken met liedjes van toen en nu,” laat het koor weten. “Natuurlijk krijgt u weer een meezingboekje uitgereikt.” Dat wordt lekker meezingen dus!

Op Schrikkeldag moet dat kunnen, vindt het koor: “Dit is een dag om alles te doen waar u de afgelopen vier jaar geen tijd voor had.”

Wij roepen iedere man, vrouw op die wel eens zingt onder de douche of in de auto

Het Schrikkeldagconcert is de perfecte gelegenheid om kennis te maken en eventueel lid te worden van de Waterlanders. En dat helemaal gratis. Daar hoef je echt niet loepzuiver voor te kunnen zingen: “Wij roepen iedere man, vrouw op die wel eens zingt onder de douche of in de auto,” aldus het koor. 

Daarbij geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugde: “Kom naar ons optreden en breng je partner, vriend, vriendin, maar ook gerust je broer of zus mee en ontdek de waarde en warmte van ons meezingkoor, jong of oud. Kom gerust tussen ons koor in staan en zing mee, zo kun je ervaren hoe leuk dit is. 

Locatie en tijd

Locatie: de Backerhof in Poeldijk. Het optreden komt mede tot stand door hulp van Cultuurweb, kleine culturele initiatieven. Het duurt van 14.00 tot ca. 16.15 uur. “Bij binnenkomst krijgt u een heerlijk kopje koffie of thee aangeboden. We hopen u daar te mogen ontmoeten.”