Werk Helen Bloem
Werk Helen Bloem (Foto: Mona van Almenkerk)

Expositie Atelier Monartiste

zaterdag 3 februari 2024 13:30 tot woensdag 28 februari 16:30

De hele maand februari is er een expositie te zien in Atelier Monartiste. Helen Bloem zal haar prachtige schilderwerken tentoonstellen. 

Helen schildert al heel wat jaren. Zij houdt ervan om vanuit haar gevoel te schilderen met acrylverf en maakt graag collages. Haar thema’s zijn heel divers, onderwerpen die haar raken. Helen maakt van haar kunst ook kleine attenties die zij zal aanbieden. Tijdens de expositie laat Helen haar werk zien binnen het thema ‘reflections’, wat meer dan water en glas is! Samen met kunstzinnig werk van Mona van Almenkerk vormt dit een leuk en interessant beeld om te gaan kijken. 

Openingstijden zijn: zaterdag van 13.30 tot 16.30 uur en woensdag van 10.00 tot 12.00 uur, plus de laatste zondag van de maand van 13.30 tot16.30 uur. De opening is vrij toegankelijk. Het adres is Atelier Monartiste Sand Ambachtstraat 136A (bij het parkeerterrein), 2691 BN ‘s- Gravenzande.