Afbeelding
(Foto: PR)

Mannenontbijt in de Vineyard

zaterdag 30 maart 2024 8:30 tot 11:00

“Op zaterdagochtend 30 maart van 8.30 tot 11.00 uur bent u van harte welkom in De Vineyard, Vlotlaan 535, 2681 TW Monster. Het thema van de ochtend luidt: ‘Hoe vieren we Pasen?’ Geleid door Gerard Lock zullen we samen nadenken over de betekenis van Pasen.”

“MIB-Westland, wat staat voor Mannen In Beweging, heeft als doel mannen regelmatig samen te brengen om elkaar te helpen, te ondersteunen en te bemoedigen in hun man-zijn en de bijbehorende verantwoordelijkheden.”

“Pasen is een tijd van viering, maar ook van diepe betekenis. In de Bijbel bestaat het Paasfeest eigenlijk uit drie delen: het Pascha zelf, het feest van de ongezuurde broden en het feest van de eersteling. Tijdens deze ochtend zullen we ons specifiek richten op de betekenis van het Pascha, een feest van verlossing en bevrijding. Toch roept Exodus 12:15 vragen op: ‘Want ieder die iets gezuurds eet, van de eerste tot de zevende dag, zo iemand zal uit Israël worden uitgeroeid.’ Hoe moeten we dit begrijpen?”

“Kom luisteren en praat mee! We nodigen u en uw introducés van harte uit om deel te nemen aan deze ochtend vol reflectie en ontmoeting. Naast de inspirerende gesprekken staat er ook een heerlijk ontbijt voor u klaar.”

De kosten voor deze ochtend bedragen €10,- en kunnen worden overgemaakt naar NL70Rabo 03232.27.724 t.n.v. F.Voskamp, M.I.B., ’s-Gravenzande.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frans Voskamp via 06-57436274.