Afbeelding
(Foto: PR)

Musical Minoes in De Veiling

maandag 4 maart 0:00 - 0:00

Kinderkoor Westland uit Poeldijk voert op zaterdagavond 16 maart om 19.30 uur en zondagmiddag 17 maart om 14.30 uur de Musical Minoes op in de Grote Zaal van De Veiling in Poeldijk.

Het grote toneel van De Veiling wordt omgetoverd tot het dorp ‘Killendoorn’ waar op straat, op het dak en in het kantoor van meneer Tibbe, dankzij juffrouw Minoes, veel nieuws wordt uitgewisseld. De Musical Minoes is een musical naar het gelijknamige boek van Annie M.G. Schmidt. Tibbe is journalist, maar hij brengt het er niet goed vanaf en dreigt ontslagen te worden, totdat hij juffrouw Minoes ontmoet die vroeger een kat geweest zou zijn en zich er ook naar gedraagt. Dankzij haar kattencontacten, helpt ze Tibbe aan het exclusieve nieuws en kan hij zijn baan behouden. Tibbe neemt haar aan als assistente, als tegenprestatie krijgt zij gratis kost en inwoning.

Tickets voor de voorstellingen kosten € 12,50 (inclusief koffie/thee/pakje drinken tijdens de pauze) en zijn online te bestellen via https://shorturl.at/fOW09.