Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. (Foto: Pexels)

Concordia Cultureel presenteert: verken de wereld op zee

donderdag 11 april 2024 20:00

Cruises zijn meer dan alleen maar een vakantieoptie; ze vertegenwoordigen een wereld van luxe, avontuur en onvergetelijke ervaringen. Op donderdag 11 april om 20.00 uur biedt Concordia Cultureel in het gebouw Concordia, gelegen op Maasdijk 40 in Maasdijk, een bijzondere avond aan, gewijd aan de wonderen van cruises.

De presentatie, verzorgd door Evelien van Oosten van “The Travel Club” in Maasdijk, belooft een diepgaande verkenning van de betoverende wereld van cruises. Met haar uitgebreide ervaring zal ze deelnemers leiden door de keuzes die cruises te bieden hebben, van de majestueuze landschappen van Alaska tot de betoverende Noorse fjorden, de zonovergoten Middellandse Zee tot de exotische Bahama’s, en nog veel meer.

Essentiële vragen

Tijdens de avond zal Van Oosten essentiële vragen aanpakken die potentiële cruisereizigers kunnen hebben, zoals welke cruisemaatschappij het beste past bij hun interesses en voorkeuren, welk type hut het meest geschikt is, en of een balkon een must-have is voor de ultieme cruise-ervaring.

Inspirerend

Het programma belooft niet alleen informatief te zijn, maar ook vermakelijk en inspirerend voor zowel doorgewinterde cruiseliefhebbers als nieuwkomers. Concordia Cultureel streeft naar toegankelijkheid voor iedereen en vraagt daarom aan het einde van de avond een vrijwillige bijdrage om het gevarieerde programma voort te zetten en voor iedereen toegankelijk te houden.

Of je nu een fervent reiziger bent die op zoek is naar het volgende avontuur of gewoon nieuwsgierig bent naar de wereld van cruises, deze avond belooft een boeiende en verhelderende ervaring te worden.

Voor meer informatie en aanmeldingen, bezoek www.concordiamaasdijk.nl.