Marjolein Meijers treedt op met de getalenteerde broers Onno en Walter.
Marjolein Meijers treedt op met de getalenteerde broers Onno en Walter. (Foto: Cultuurschuur)

Marjolein Meijers brengt muziek met Rotterdamse humor in Cultuurschuur

donderdag 11 april 2024 20:00

Op donderdagavond 11 april treedt Marjolein Meijers op in de Cultuurschuur. Zij is vooral bekend van haar tijd met de Berini’s en haar samenwerkingen met Jan Rot. Samen met de getalenteerde broers Onno en Walter zorgt zij voor een veelzijdige en muzikale avond.

Gedurende haar carrière heeft Marjolein Meijers vele successen behaald, vooral met het komische duo de Berini’s. Daarnaast heeft ze meerdere programma’s gedaan met Jan Rot, waaronder ‘An en Jan’. Samen met de muzikale broers Onno en Walter, die uit een breed scala aan instrumenten de mooiste muziek weten te halen, speelt Marjolein op haar contrabas en zingt, zoals alleen zij dat kan.

Rotterdamse humor

Het repertoire van de avond bestaat uit liedjes die variëren van hilarisch herkenbaar tot diepgaand en ontroerend, met teksten over liefde, vriendschap en afscheid, zonder zich te zwaar te belasten met de lastigheden van het leven. Het geheel wordt uiteraard doorspekt met de bekende Rotterdamse humor, waar Marjolein Meijers om bekend staat.

Mix

Het programma wordt een mix van verschillende muziekstijlen, met een Rotterdamse twist aan Nederlandse folk, Ierse, Amerikaanse en zelfs Balkan- en Zweedse muziek. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor dit optreden via de agenda op de website www.cultuurschuur.nl.