Afbeelding
(Foto: PR)

Eerste Hoekse Accordeon Vereniging Jaarconcert 2024

zaterdag 13 april 2024 19:30

Op zaterdag 13 april nodigt de Eerste Hoekse Accordeon Vereniging alle muziekliefhebbers uit voor hun jaarlijkse concert in het ‘Huis van de Wijk’ “De Hoekstee”, gelegen aan de Mercatorweg 50 in Hoek van Holland. Het concert belooft een onvergetelijke avond te worden, met een mix van nostalgie en verrassingen, onder leiding van dirigente Paula, die dit jaar haar 25-jarig jubileum viert bij het A-orkest.

Met het thema van het concert, waarvan de naam nog niet bekend is gemaakt, wil Paula een speciale band creëren tussen het publiek en de muziekstukken die ze heeft uitgekozen. Deze stukken hebben voor haar persoonlijk veel betekenis, en het belooft een emotionele en inspirerende avond te worden.

Een bijzonder aspect van dit concert is de terugkeer van de twee jonge zangers, Marije en Pjotr, die vorig jaar de samenwerking met het orkest tot een groot succes maakten. Hun besluit om opnieuw deel te nemen aan het concert is met enthousiasme ontvangen door zowel dirigente Paula als het publiek. Voor degenen die vorig jaar deze talenten hebben gemist, is dit een kans om hun prachtige stemmen te ervaren.

Om ervoor te zorgen dat het concert toegankelijk is voor alle inwoners van Hoek van Holland en daarbuiten, wordt er geen entree gevraagd. Dit maakt het mogelijk voor een breed publiek om te genieten van dit culturele erfgoed. Na afloop van het concert zal er een vrijblijvende deurcollecte worden gehouden om de onkosten te dekken. Bovendien kunnen bezoekers tijdens de pauze deelnemen aan een tombola, waarbij mooie prijzen te winnen zijn.

Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Stichting Cultuur Concreet, wat bijdraagt aan het behoud en de bloei van lokale kunst en cultuur.

Het belooft een avond vol muzikale hoogtepunten en gezelligheid te worden. Na afloop van het concert krijgen bezoekers de kans om nog na te praten in de foyer, onder het genot van een drankje.

Het concert begint om 19.30 uur, maar de zaal opent al om 19.00 uur. Wees er op tijd bij om verzekerd te zijn van een goede plek! We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op zaterdag 13 april in De Hoekstee voor een onvergetelijke avond vol prachtige muziek en warme herinneringen.