Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. (Foto: Rodi.nl)

Kinderkleding- en Speelgoedbeurs 2024 in De Lier komt eraan

zaterdag 13 april 2024 13:00 tot 15:30

Na een zonnig weekend is het weer tijd om de garderobe van de kinderen aan te vullen voor de zomer. Op zaterdag 13 april vindt de zomereditie plaats van de Kinderkleding- en Speelgoedbeurs in De Lier.

De beurs biedt een ruime selectie aan zomerkleding voor kinderen tegen betaalbare prijzen. Ook is er een breed assortiment aan speelgoed beschikbaar, waaronder houten speelgoed, puzzels, boeken, kinderfietsjes en benodigdheden voor baby’s zoals kleding, badjes, autostoeltjes en kinderwagens.

Alle items worden netjes gesorteerd op maat en type, vergelijkbaar met een grote kinderkledingwinkel. De kledingmaten variëren van 50 tot 176.

Goede doelen

De opbrengst van de beurs, na aftrek van kosten, gaat volledig naar goede doelen. Overtollige artikelen worden gedoneerd aan weeshuizen in Roemenië en andere liefdadigheidsinstellingen zoals weggeefwinkels, ziekenhuizen en vluchtelingenorganisaties.

Het evenement wordt mogelijk gemaakt door talrijke vrijwilligers, hoewel extra handen altijd welkom zijn. Kopers betalen bij de kassa 10% extra op het totale verkoopbedrag om de kosten te dekken.

Praktische info

De beurs vindt plaats in Sporthal Vreeloo, Veilingweg 16 in De Lier, van 13:00 tot 15:30 uur. De toegang is gratis.

Om duurzaamheid te bevorderen, wordt bezoekers aangeraden een grote tas mee te nemen, aangezien ze wellicht meer thuisbrengen dan verwacht.

Vrijwilligers

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via info@kinderkledingbeursdelier.nl of voor meer informatie de website www.kinderkledingbeursdelier.nl raadplegen.