Twee van de leden van Mason Hooks komen uit Naaldwijk.
Twee van de leden van Mason Hooks komen uit Naaldwijk. (Foto: PR)

Naaldwijkse coverband Mason Hooks in Boeregoed Buurtkas

zaterdag 13 april 2024 10:00 tot 12:00


Zaterdag 13 april treedt Mason Hooks op, in het kader van de maandelijkse BoereGoed-Sessies. “Twee van de leden komen uit Naaldwijk en elke week wordt er ook in Naaldwijk gerepeteerd, hoe lokaal wil je het hebben!”, aldus de organisatie.

Mason Hooks is een vierkoppige akoestische coverband. De bezetting bestaat uit gitaar, bas en zang. Bij sommige nummers ook viool en ritme. Het repertoire is veelzijdig. Van oud tot nieuw, Nederlands en Engelstalig. In de setting van BoereGoed spelen ze een selectie van rustige nummers uit het repertoire. 

Op de betreffende zaterdag tussen 10.00 en 12.00 spelen ze twee sessies en er staan twee fooienpotten klaar staan voor de band.

Men kan in de Buurtkas tegelijk een kijkje nemen bij de inmiddels beroemde Westland-tekening die in groot formaat aan de muur hangt. Deze tekening, gemaakt door Richard de Rijke, is een gigantische kaart van het Westland, Midden-Delfland, en de omliggende steden. Hierop zijn niet alleen de bedrijven afgebeeld die hebben geholpen bij de realisatie van de BoereGoed locatie aan de Opstalweg, maar vooral de mensen achter deze bedrijven.