Start gratis cursus Digisterker bij bibliotheek

dinsdag 16 april 2024 10:00 tot 12:00

De dienstverlening van de overheid wordt bijna alleen nog digitaal aangeboden. Het maken van een afspraak bij de gemeente of een vraag aan de belastingdienst, het gaat allemaal via de computer. Dit heeft voor veel mensen voordelen, maar niet iedereen is daar handig in en digi-vaardig genoeg. Daarom is er de cursus Digisterker! Met deze cursus leert iedereen om zelfstandig gebruik te maken van de digitale overheid, zoals omgaan met DigiD, de website raadplegen van Gemeente Westland of MijnOverheid.

Op dinsdag 16 april start de cursus Digisterker in Bibliotheek De Lier, van 10:00 tot 12:00 uur. De cursus wordt gegeven in samenwerking met SeniorWeb en bestaat uit vier bijeenkomsten. De overige data zijn 23 en 30 april en 7 juni. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat. Deelname is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.
Aanmelden kan via de balie in de bibliotheek of via klantenservice (0174-226404) of via de website www.bibliotheekwestland.nl.