Afbeelding
(Foto: Pexels)

Young Carma naar Kookschuur in Kwintsheul

vrijdag 19 april 2024 16:30 tot 19:00

Young Carma duikt op vrijdag 19 april van 16.30 tot 19.00 uur de keuken in! De middag in de Kookschuur in Kwintsheul is bedoeld voor jongeren tussen de 8 en 16 jaar die te maken hebben (gehad) met de ziekte kanker. Dit kan betekenen dat je zelf ziek bent (geweest) of dat je vader, moeder, broer, zus of iemand anders die dichtbij je staat ziek is of was.

Pasta? Pizza? Of wat anders lekkers? Wat er precies gekookt gaat worden is nog een verrassing. Maar met de goede begeleiding van Monique wordt het zeker een smakelijk diner. Een vriend of vriendin meenemen is prima.

Young Carma is een plek waar je in contact kunt komen met leeftijdsgenoten die hetzelfde meemaken of hebben meegemaakt. Samen leuke activiteiten doen staat voorop en als je daar behoefte aan hebt, kun je je verhaal delen.

Het adres van de Kookschuur is Bovendijk 65 in Kwintsheul.

Graag vooraf aanmelden via youngcarma@carmacentrum.nl.