Met de cursus Digisterker leert iedereen om zelfstandig gebruik te maken van de digitale overheid.
Met de cursus Digisterker leert iedereen om zelfstandig gebruik te maken van de digitale overheid. (Foto: Bibliotheek Westland)

Start gratis cursus Digisterker in Bibliotheek Monster

donderdag 25 april 2024 14:00 tot 16:00

De dienstverlening van de overheid steeds meer digitaal aangeboden. Dit heeft voor veel mensen voordelen, maar niet iedereen is digivaardig genoeg. Daarom is er de cursus Digisterker. 

Met de cursus Digisterker leert iedereen om zelfstandig gebruik te maken van de digitale overheid, zoals bijvoorbeeld omgaan met DigiD, de website raadplegen van de Gemeente Westland of MijnOverheid, afspraken maken of informatie aanvragen.

Vier bijeenkomsten

Bibliotheek Westland biedt deze gratis cursus aan in samenwerking met SeniorWeb Westland. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten die worden begeleid door twee docenten. Na de vier bijeenkomsten ontvangen de deelnemers een certificaat. Op donderdag 25 april start de cursus in Bibliotheek Monster van 14:00 tot 16:00 uur. De overige data zijn 2,16 en 23 mei. Deelname is gratis en vooraf wordt contact opgenomen voor een kennismaking en extra uitleg.

Aanmelden

Aanmelden voor de cursus Digisterker kan bij de balie van de bibliotheek, via klantenservice van de bibliotheek via 0174-226404.