Buijtenplaets de Vlietwoning.
Buijtenplaets de Vlietwoning. (Foto: PR)

Buijtenplaets de Vlietwoning lanceert Muziek op zondag

zondag 28 april 2024 14:00

Buijtenplaets de Vlietwoning kondigt met enthousiasme de start aan van een gloednieuw cultureel initiatief, Muziek op zondag, dat plaats zal vinden in de gerestaureerde grote stal van de historische locatie. Deze Muziek en inspirerende verhalen komen hierbij samen.

Met de restauratie van de grote stal is er een adembenemende ruimte gecreëerd die perfect is voor culturele activiteiten. Elke vierde zondagmiddag van de maand wordt deze ruimte omgetoverd tot een podium voor muziek en verhalen, waar bezoekers kunnen genieten van een unieke ervaring.

Boeiende mix

De aftrap van Muziek op zondag vindt plaats op zondagmiddag 28 april vanaf 14.00 uur, met een optreden van Dis Trois. Dit veelbelovende ensemble brengt een boeiende mix van prachtige Engelse popliedjes en Franse chansons, vergezeld van interactie met het publiek, verzorgd door Alphons de Wit, een ervaren freelance journalist en columnist die bekend staat om zijn meeslepende vertelstijl.

Toegangsprijs

De toegangsprijs voor dit culturele festijn bedraagt €10, maar leden van Buijtenplaets de Vlietwoning genieten van een gereduceerd tarief van €5,00. Parkeren is gratis en er zal horeca aanwezig zijn om de ervaring compleet te maken. Voor reserveringen kunnen geïnteresseerden een e-mail sturen naar vlietwoning.buijtenplaets@gmail.com.

Het adres van Buijtenplaets de Vlietwoning is De Bruidsbogerd 11 in Naaldwijk.