Foto van een eerdere bijeenkomst.
Foto van een eerdere bijeenkomst. (Foto: Postzegelvereniging Monster)

Contactavond Postzegelvereniging Monster heeft weer rijk programma

donderdag 4 april 2024 19:30

Op donderdagavond 4 april heeft Postzegelvereniging Monster de eerstvolgende contactavond. Deze wordt gehouden in gebouw OJOS, Choorstraat 95 in Monster. Aanvang 20.00, zaal open 19.30 uur.

Deze contactavond houdt de vereniging de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering. Ze vergaderen niet langer dan strikt noodzakelijk zodat er zoveel mogelijk tijd overblijft voor ruilen, handelen en de veiling van 60 prachtige filatelistische kavels. Ze kijken vooruit naar de bijzondere filatelistische evenementen die op de agenda staan: “Zoals de verzamelruilbeurs in de kantine van de Amateur Tuin Vereniging Madestein, tijdens de jaarlijkse Fuchsiade op het prachtige complex van deze Amateur Tuin Vereniging op 20 juli.”

Westlands Mooiste Postzegels

Westlands Mooiste Postzegels, met de tweede seriekaart die op 17 februari is gelanceerd tijdens de verzamelruilbeurs in Hoek van Holland, zijn natuurlijk ook aanwezig. “Weer een unieke kans om deze prachtige postzegels te kopen waarmee u uw post echt Westlands kunt frankeren.”

Aanmelden

Belangstellenden voor de filatelie zijn van harte welkom bij Postzegelvereniging Monster. Je kan je vooraf informeren en eventueel aanmelden om als introducé deze contactavond te bezoeken via de website: www.postzegelverenigingmonster.nl.