Belangstellenden voor de filatelie zijn van harte welkom bij Postzegelvereniging Monster.
Belangstellenden voor de filatelie zijn van harte welkom bij Postzegelvereniging Monster. (Foto: PR)

Met deze postzegels kan je je post echt Westlands frankeren

donderdag 4 april 2024 20:00

Op donderdagavond 4 april heeft Postzegelvereniging Monster de eerstvolgende contactavond. Deze wordt gehouden in gebouw OJOS, Choorstraat 95 in Monster. Aanvang 20.00, zaal open 19.30 uur. Die avond zijn er ook echte Westlandse postzegels te koop.

Deze contactavond houdt de vereniging de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering. Ze vergaderen niet langer dan strikt noodzakelijk zodat er zoveel mogelijk tijd overblijft voor ruilen, handelen en de veiling van zestig prachtige filatelistische kavels. Ze kijken vooruit naar de bijzondere filatelistische evenementen die op de agenda staan, zoals de verzamelruilbeurs in de kantine van de Amateur Tuin Vereniging Madestein tijdens de jaarlijkse Fuchsiade op het prachtige complex van deze Amateur Tuin Vereniging op 20 juli.

Unieke kans

Westlands Mooiste Postzegels met de tweede seriekaart die op 17 februari is gelanceerd tijdens de verzamelruilbeurs in Hoek van Holland zijn natuurlijk ook aanwezig. Weer een unieke kans om deze prachtige postzegels te kopen waarmee mensen hun post echt Westlands kunt frankeren.

Belangstellenden voor de filatelie zijn van harte welkom bij Postzegelvereniging Monster. Voor meer informatie en aanmelden, zie de website: www.postzegelverenigingmonster.nl.