Paul kwam uit een diep dal als een gelukkiger mens en schreef het boek ‘Rouw verdient Respect’.
Paul kwam uit een diep dal als een gelukkiger mens en schreef het boek ‘Rouw verdient Respect’. (Foto: PR)

Paul Stolwijk vertelt hoe je slingers ophangt na tegenslag Bij Barth

vrijdag 5 april 2024 10:00

Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen. Soms lukt dat even niet, vooral als je met grote tegenslagen zoals verlies of een burn-out kampt. Daar weet mental-coach, auteur en rouwexpert Paul Stolwijk alles van. Vrijdagmorgen 5 april om 10.00 uur is hij bij Bakkie Bij Barth en geeft hij een lezing over rouwwerking: ‘Kom in je kracht’.

Na het verlies van dierbaren en een aantal fikse andere tegenslagen belandde Paul Stolwijk in een diep dal. Hij kwam eruit als een gelukkiger mens en schreef het boek ‘Rouw verdient Respect’. Hij schreef het om anderen te helpen: “Door tegenslag word je juist sterker”. In het boek geeft hij vele voorbeelden van verlieservaringen van nabestaanden die door Paul als pastor en rouwdeskundige begeleid werden.

Deze ervaringen en meer deelt hij graag tijdens het Bakkie bij Barth. Iedereen is van harte welkom. De entree en de koffie zijn gratis. Wel graag vooraf aanmelden via bakkie@bijbarth.nl.

Info op een rij

Bakkie Bij Barth met Paul Stolwijk vindt plaats op vrijdag 5 april om 10.00 uur. Locatie: Pastorie Bartholomeuskerk, Voorstraat 111, 2685 EK Poeldijk. Toegang: gratis. Aanmelden: via bakkie@bijbarth.nl of 06 – 53 71 41 51.