Het Westlands Dagorkest.
Het Westlands Dagorkest. (Foto: Bibliotheek Westland)

Westlands Dagorkest in Bibliotheek ‘s-Gravenzande

vrijdag 5 april 2024 14:00 tot 16:00

Het concert van het Westlands Dagorkest op vrijdag 5 april in Bibliotheek ‘s-Gravenzande wordt een muzikaal feestje voor iedereen. In het bijzonder voor mensen met dementie.

“Dat muziek emoties oproept weet iedereen,” aldus Bibliotheek Westland. “Maar wist je ook dat muziek een positieve invloed heeft op het brein? Het maakt tot op hoge leeftijd herinneringen los, daarom werkt muziek ook zo geweldig bij mensen met dementie.” Het Westlands Dag Orkest geeft, in het kader van de Geheugenbieb, op 5 april een concert in Bibliotheek ‘s-Gravenzande.

Uit de oude doos

Onder leiding van dirigent Ellen van den Berg wordt van 14.00 tot 16.00 uur een gevarieerd programma gebracht met heerlijke muziek uit de oude doos, herkenbare melodieën en tot de verbeelding sprekende muziek. Het geheel wordt op een leuke manier aan elkaar gepraat en vanzelfsprekend mag er worden meegezongen met bekende liedjes.

Reserveren kan via de agenda op www.bibliotheekwestland.nl.