Deelnemer tijdens de Muziekdag Hoek van Holland 2023.
Deelnemer tijdens de Muziekdag Hoek van Holland 2023. (Foto: Arend Schot)

Inschrijving geopend voor Muziekdag Hoek van Holland 2024

zaterdag 6 april 2024 0:00

Muziekliefhebbers en getalenteerde instrumentalisten van alle leeftijden worden uitgenodigd om deel te nemen aan de Muziekdag Hoek van Holland 2024, op zaterdag 6 april. Inschrijven kan nog tot 11 maart.

Of je nu de trompet, fluit, piano, viool of een ander instrument bespeelt, de Muziekdag biedt een podium voor solisten en groepen van maximaal acht personen. Het Huis van de Wijk ‘De Hoekstee,’ gelegen aan de Mercatorweg 50 in Hoek van Holland, zal het decor zijn voor deze muzikale happening. De festiviteiten beginnen rond 10.00 uur met de jongste groep en eindigen in de late namiddag met de topklasse en een afsluitend concert.


 Arend Schot

Inschrijfkosten

Om de drempel zo laag mogelijk te houden, zijn de inschrijfkosten voor solisten vastgesteld op €15,00. Groepen betalen €7,50 per deelnemer, wat neerkomt op €22,50 voor duo’s, €30,00 voor trio’s, enzovoort. Voor degenen die behoefte hebben aan een begeleidingspianist, biedt de organisatie deze service aan tegen een vergoeding van €20,00.

Meer informatie

Meer informatie over de Muziekdag, inclusief het reglement en het inschrijfformulier, is beschikbaar op de website van de Eerste Hoekse Accordeon Vereniging: www.ehav.nl/muziekdag/. Voor degenen die de voorkeur geven aan analoge inschrijving, is het mogelijk om contact op te nemen met de secretaris van de stichting, Johan Schot, via e-mail: jpschot@upcmail.nl of telefonisch op (0174) 38 50 01.