Open Kerk Poeldijk

zaterdag 6 april 2024 10:00 tot 11:30

Op Zaterdag 6 april van 10.00 - 11.30 uur staat de Hervormde Kerk in de Fonteinstraat te Poeldijk open voor iedereen, voor een persoonlijk gesprek of alleen voor een gezellige kop koffie of thee. Iedereen is welkom.

Platenzolder Op de Platenzolder is er verkoop van elpees, singletjes, 78 toerenplaten, muziek-dvd’s en heel veel cd’s. Muziek van alle tijden en alle soorten, religieus, orgel, koren, country, jazz, klassiek, filmmuziek, Blues, Reggae en nog veel meer. Wegens de grote voorraad deze maand 50% korting. U kunt ook een afspraak maken op een andere dag. Voor de Platenzolder kunt u bellen met Hans Nihot 0174-244566 of Jan Schippers 06-18573182.

Boekenafdeling Op de Boekenafdeling is er verkoop van een grote voorraad boeken, religieus, geschiedenis, politiek, romans, detectives en er worden ook mooie puzzels en dvd’s verkocht. Voor de boekenafdeling kunt u bellen met Corrie Zee Tel. 06-27195656

Creatafel Op de Creatafel vindt U leuke cadeautjes, knutselmaterialen, katoen en wol, gehaakte en gebreide popjes, poppenkleertjes, zelfgemaakte kaarten. Ook leuke artikelen in verband met Pasen. U kunt ook zelf creatief bezig zijn met haken of breien met hulp van de dames.

De opbrengst is volledig bestemd voor activiteiten van de kerk.