Afbeelding
(Foto: PR)

Voorjaarsmarkt bij Hervormde Kerk Poeldijk

zaterdag 11 mei 2024 8:00 tot 13:00

Op de zaterdag voor Moederdag, 11 mei, is er in en de Hervormde Kerk in de Fonteinstraat in Poeldijk een voorjaarsmarkt. 

Van 8.00 tot 13.00 uur kan men terecht voor geraniums, perkplanten en ander soort planten. In de nevenruimten van de kerk wordt een snuffelmarkt gehouden waar allerhande huishoudelijke artikelen te koop zijn. De snuffelmarkt is van 9.00 tot 13.00 uur. Vanaf 12.00 uur is er een speciale actie waarbij men voor € 5 een tas kan kopen die men mag vullen met alles wat er op de tafels in de nevenruimten is uitgestald.

Bij goed weer is er voor de kerk een terras voor koffie, thee diverse broodjes of een pannenkoek. Ook zijn er wafels te koop. Het createam staat ook paraat, met zelfgemaakte knuffels, poppenkleertjes, kussens, babysokjes en meer. Ook zijn er knutselmaterialen, zoals mallen, 3D-pakketten om zelf kaarten te maken, borduurzijde, borduurpakketten, pakketten wol en katoen en meer. Er is ook een Gebakskraam met zelfgebakken taartjes, appeltaarten, cake’s, cupcake’s, boterkoek, hartige taart en glazen potten gevuld met koekjes. 

Tot slot worden er op de Platenzolder elpees, singles, een grote voorraad 78 toerenplaten en cd’s verkocht. Ook zijn er boeken, puzzels en DVD’s te koop.

De opbrengst van de voorjaarsmarkt is voor het onderhoud van de kerk.